Ghiozdane scolare cu Hello Kitty – vesele si colorate

Printre nenumaratele rechizite de care are nevoie un copil la inceputul unui an scolar se numara si ghiozdanul care este foarte important. Fetitele adora culoarea roz si mai mult decat atat personajul atat de bine cunoscut Hello Kitty.

Daca vreti sa-i faceti o bucurie copilului dumneavoastra puteti sa-i cumparati un ghiozdan cu Hello Kitty si cu siguranta il veti face fericit. Aceste ghiozdane sunt disponibile atat pentru copiii de gradinita cat si pentru cei de scoala, fiind mai mari si mai incapatoate. Vestita Hello Kitty apare pe fiecare model de ghiozdan in diferite ipostaze astfel ca puteti alege in functie de preferintele fetitei dumneavoastra.

In ceea ce priveste modelul ghiozdanelor aveti posibilitatea de a alege clasicele ghiozdane care se poarta pe spate, ghiozdane tip rucsac sau geanta dar si ghiozdanele tip troler cu roti. In magazinele online gasiti toate tipurile de ghiozdane care mai de care mai frumoase si  mai colorate. Mai jos v-am pregatit doar cateva dintre zecile de modele disponibile in magazinele online.

ghiozdane hello kitty

Ghiozdane Hello Kitty

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate