Ghete si cizme de zapada impermeabile pentru copii de la Geox

Pentru confortul si sanatatea tuturor brandul Geox produce o incaltaminte cu proprietati deosebite care lasa piciorul sa respire, fiind o incaltaminte comoda si calduroasa.

Ghetele si cizmele de zapada pentru copii sunt facute dintr-un material revolutionar care permite aerisirea piciorului si impiedicand apa sa patrunda din exterior.

ghete de zapada copii ieftine

Ghete de zapada copii ieftine

In acest fel in  interiorul cizmelor se creaza un climat perfect sanatos, mentinand piciorul uscat. Geox produce ghete si cizme de zapada de o foarte buna calitate, rezistente si durabile.

Veti gasi o multime de modele, unele mai scurte pana la glezna, altele mai inalte pana la genunchi. In anotimpul rece copiii poarta soeste mai groase asa ca este bine sa luati incaltamintea cu un numar mai mare pentru a fi cat mai comoda.

ghete si cizme de zapada baieti

Ghete si cizme de zapada baieti

cizme de iarna copii geox

Cizme de iarna copii Geox

Cu aceste cizme de zapada copiii se pot simti ca niste mici vedete, modelele fiind foarte frumoase, putand fi purtate in diverse combinatii vestimentare.

Pentru zilele reci de iarna  cand copiii fac plimbari, se joaca prin zapada  sau au de mers mai mult pana la scoala, cea mai buna optiune sunt cizmele si ghetele de zapada de la Geox pe care le puteti gasi in magazinele online, care va ofera o bogata colectie de modele, marimi si culori.

cizme de iarna fete

Cizme de iarna fete

cizme de zapada pentru copii

Cizme de zapada pentru copii

ghete de iarna baieti

Ghete de iarna baieti

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate