Ghete de fotbal pentru copii ieftine la preturi promotionale

Fotbalul, regele sporturilor isi are fanii si printre copiii care doar se joaca sau fac sport de perfermanta. Pentru ca sunt realizate in mod special ghetele de fotbal pentru copii sunt adaptate marimii si nevoilor lor, sunt potrivite mai multor suprafete de joc, inclusiv pentru cele artificiale. Pentru a asigura un maxim de rezistenta, crampoanele acestor ghete sunt turnate sau lipite. Gleznele sunt protejate suplimentar cu un staif din plastic iar fetele sunt din piele naturala care le confera o buna elasticitate, fiind si foarte usoare.

Culorile sunt alese pentru a fi atractive copiilor si anume : gri, alb, albastru, galben, rosu, oranj, vernil, mov, precum si in reusite combinatii de culori. Unele ghete au culori foarte vii chiar fosforescente, acestea find la moda atragand in mod deosebit atentia asupra lor. Intrand in categoria  de echipamente sportive, ghetele de fotbal pentru copii sunt produse de firme de renume care dau garantia designului si a calitatii cum ar fi Adidas, Puma, Nike, Converse, Rebook, etc.

Pentru a merita investitia ghetele de fotbal pentru copii trebuie sa fie durabile, de buna calitate si confortabile, sa  sustina  corect piciorul in timpul efortului fizic, de aceea va sfatuim  sa alegeti produse de firma. Pasiunea copiilor pentru sport si in speta fotbal merita sustinuta si rasplatita cu un cadou. Ghetele de fotbal pentru copii pot fi cadoul cel mai frumos si dorit de copiii dumneavoastra. In magazinele online veti gasi o mare varietate de  modele de  ghete de fotbal care va asteapta sa alegeti o pereche pentru copii de orice varsta.

ghete de fotbal copii

Ghete de fotbal copii

ghete de fotbal copii ieftine

Ghete de fotbal copii ieftine

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate