Freze de zapada electrice si pe benzina – vezi preturi

Atunci cand zapada abundenta este mai greu de inlaturat cu ajutorul lopetilor intra in joc frezele de zapada care au puterea de a curata suprafetele mari troienite.

Veti putea opta pentru freze mai mici sau mai mari, electrice sau pe benzina, in functie de volumul de zapada pe care vreti  sa-l indepartati.

Frezele de zapada electrice sunt de preferat pentru a curata spatii mai inguste din jurul locuintei sau a unui sediu de firma, sunt usoare si simplu de manevrat. Acestea au un randament bun si pot fi folosite foarte multi ani la rand fiind rezistente.

Frezele de zapada pe benzina se gasesc si ele in mai multe modele, in functie de capacitatea de lucru au un rezervor de benzina pentru o autonomie mare, doua lame de frezare, prima avand rolul de a sparge gheata iar cea de- a doua de a curata si evacua cu putere zapada.

Aceste freze se folosesc pentru curatirea drumurilor inguste sau a unor suprafete mai mari si fac fata unor straturi de zapada de pana la 70 de centimetri. Atat frezele de zapada electrice cat si cele pe benzina inglobeaza tehnica de ultima generatie avand un sistem de reglare al vitezei, de reglare a inaltimii de aruncare a zapezii, sunt compacte si au  freze performante.

Frezele de zapada sunt de un real folos pe timpul iernii in orice gospodarie ajutand la inlaturarea masiva a zapezii cu un minim de efort si intr-un timp scurt.

Firmele constructoare de freze de zapada au mereu in vedere calitatea si fiabilitatea acestora astfel incat sa le puteti folosi un timp indelungat cu un minim de intretinere.

Alegeti din magazinele online o freza de zapada care corespunde necesitatilor dumneavoastra si fiti siguri ca este o investitie foarte buna, pe termen lung si care va va scuti de mult efort atunci cand iarna isi va intra pe deplin in drepturi.

freze de zapada electrice

Freze de zapada electrice

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate