Fii stralucitoare cu bratari din inox aurit incepand cu 49.90 Ron

Alaturi de clasicele bijuterii din aur si argint, cele din inox placate cu aur au devenit tot mai des purtate atat de barbati cat si de catre femei.

Bratarile din inox aurit sunt acum la mare cautare avand un design modern, artistic si elegant.

Incepand cu modelele simple pana la cele sofisticate si incrustate cu pietre pretioase, bratarile de inox  placate cu aur au ajuns atat de apreciate incat sunt purtate de multe din marile vedete.

Moda purtarii bratarilor se pierde in negura timpurilor si pe langa aspectul estetic aveau si un rol simbolic, cercul reprezentand un simbol al divinitatii si al soarelui, fiind considerate aducatoare de noroc si protectoare impotriva fortelor raului. Bratarile erau mesagerul statutului social al persoanei care le purta, femeile mandrindu-se cu cele facute din aur si impodobite cu pietre pretioase.

Traditia purtarii bratarilor a ramas de-a lungul timpului ajungand in zilele noastre cu un design tot mai elaborat si mai divers.

Bratarile din inox aurit sunt deosebit  de rezistente chiar si atunci cand ni se par fragile, unele sunt reglabile, formate din zale plate care imbina in mod armonios culoarea aurului cu cea a inoxului.

In magazinele online de bijuterii se gasesc cele mai deosebite modele create de branduri de renume din intreaga lume si va fi usor sa va alegeti o bratara din inox aurit pe care sa o purtati cu placere ca accesoriu la tinutele dumneavoastra.

bratari din inox aurit

Bratari din inox aurit

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate