Fa miscare cu noile biciclete Pegas pentru femei, barbati si copii

O bicicleta este modul ideal de a face miscare in folosul sanatatii si pentru destindere. Pegas este noul model de bicicleta construit  in doua variante : pentru barbati si pentru femei. Intre cele doua modele difera constructia cadrului, cel pentru femei fiind mai jos pentru un acces mai usor pe bicicleta. Aceste biciclete Pegas sunt disponibile si pentru copii avand acelasi model dar fiind mai mici.

Bicicletele Pegas au doua variante de transmisie, unul single speed cu butuc Velo steel si o alta varianta cu 3 viteze integrate in butucul Shimano Nexus. Cadrul este construit din otel, jantele  sunt din aluminiu, anvelopele provin de la Kenda iar frana fata este cu clesti V Brake. Rotile au un diametru de 26 inch iar pozitia pe bicicleta este una comoda, saua fiind mai lunga cu posibilitatea de ajustare.

Culorile acestor biciclete sunt diverse si atragatoare, in functie de echipare au preturi  cuprinse intre 1100 si 1700 lei. Confortul si greutatea redusa a bicicletelor Pegas originale le fac foarte apreciate.

Incepand cu zilele calde din aceasta primavara, un mijloc ideal de a face miscare este sa cumparati o bicicleta Pegas care nu o sa va dezamageasca avand un design modern si componente de ultima generatie.

Pentru o bicicleta Pegas cu un confort sporit si o calitate garantata puteti apela la magazinele online care va ofera mai multe modele elegante atat pentru barbati cat si pentru femei si copii. >> Intra in magazin

 

bicicleta alba pega de oras

Bicicleta alba Pegas de oras

bicicleta de munte pegas

Bicicleta de munte Pegas

bicicleta de oras pegas

Bicicleta de oras Pegas

bicicleta de oras pegas clasica

Bicicleta de oras Pegas clasica

bicicleta pegas model nou

Bicicleta Pegas model nou

bicicleta pegas moderna mountain

Bicicleta Pegas moderna mountain

bicicleta pentru copii pegas

Bicicleta pentru copii Pegas

bicicleta pliabila pegas

Bicicleta pliabila Pegas

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate