Extensii de par natural clip on

O schimbare de aspect spectaculoasa a parului dumneavoastra  este azi realizabila cu ajutorul extensiilor de par. Puteti  alege sa  schimbati lungimea sau volumul parului cu suvite de par natural sau sintetic devenind o diva in doar cateva clipe. In functie de scopul ales, puteti folosi extensii permanente care dureaza intre 6 – 8 luni sau doar pentru un eveniment deosebit, extensii temporare. Cele mai cautate si de calitate sunt cele din par natural pentru ca pot fi coafate si vopsite dupa dorinta.

Pentru a purta extensii permanente este nevoie de o vizita la un salon de specialitate unde vor fi montate de catre specialisti. Aceste extensii pot fi cu cheratina, cu microring sau cusute. Extensiile de par temporare pot fi aplicate simplu acasa atasandu-se cu clipsuri. Cele permanente se pun la cald cu un aparat special, fiecare suvita in parte, lucru care dureaza ceva mai mult timp dar avand avantajul ca se pot refolosi schimband doar cheratina, oferind volum si textura coafurii pentru un efect spectaculos.

Sunt necesare intre 80 – 140 de suvite putand opta si pentru suvite ondulate chiar daca aveti un par drept pentru ca se obtin efecte deosebite. Suvitele pot fi de culori diferite, fara a fi nevoie sa schimbati culoarea parului . Pot fi purtate mai multa vreme dar trebuie sa verificati prinderea lor mergand din cand in cand la coafor

Extensiile cusute au revenit la moda, dar necesita prinderea lor de firul natural cu ajutorul unui ac si a unui fir special. Multe dintre vedetele din lumea  actuala a schowbizului folosesc astfel de extensii de par pentru a-si  schimba des aspectul din dorinta lor de  de a arata cat mai senzational. Puteti arata ca o vedeta in doar cateva ore dupa vizita la un salon de coafura, trebuie doar sa va doriti  schimbarea care sa va reflecte personalitatea si stilul, pentru  a avea cel mai frumos par.

extensii de par natural

Extensii de par natural

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate