Curele de piele dama si barbati

Pentru toata lumea care poarta  pantaloni cureaua este un accesoriu aproape obligatoriu pentru o tinuta reusita. O curea de piele  este un accesoriu care completeaza si pune in valoare tinuta. Fiind un material natural pielea este alegerea perfecta pentru o curea rezistenta si eleganta. Descopera toate curelele pentru barbati.

curea piele barbati

Curea piele barbati

curele barbati

Curele barbati

curele puma barbati

Curele Puma barbati

Curelele de ocazie sunt de obicei clasice cu diverse imprimeuri cum ar fi cele care imita textura pielii de sarpe sau crocodil in diverse tonuri de maro sau negru, lucioase sau mate. Curelele cu pafta au o eleganta deosebita avand ca accesoriu paftale metalice cu diverse modele tematice iar cureaua poate fi simpla sau gravata cu diferite modele.

Nu trebuie sa uitam nici curelele de dama care se remarca prin finete, accesorii metalice deosebite precum si modele diferite de imprimeu al curelei sau gravuri. In trend sunt si curelele de piele in culori vii pentru a putea fi asortate la orice tinuta si decorate cu perforatii in modele deosebite.

curele dama

Curele dama

Pentru a ne asorta tinuta unul din elemente este si cureaua care poate fi in concordanta cu pantalonii sau pantofii, putand fi un element de eleganta, stil si bun gust. Incearca sa-ti alegi o curea de piele care sa se asorteze cu tinuta si nu evita modelele mai indraznete si acesorizate.

curele cu tinte dama

Curele cu tinte dama

curele piele

Curele piele

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate