Cuptor cu microunde – cele mai bune oferte

Istoria cuptorului cu microunde incepe undeva pe cand omul incearca sa localizeze avioanele cu ajutorul radarului si cand un cercetator a observat ca intrand in raza de actiune a emitatorului, ciocolata aflata in  buzunarul lui s-a topit. De aici si pana la utilizarea microundelor in scop civil la incalzirea hranei a fost doar un pas. Sub actiunea microundelor atomii vibreaza si produc caldura, astfel cuptorul cu microunde poate incalzi mancarea sau sa decongeleze produse, aducandu-le la gustul si prospetimea dinainte de congelare.

Cuptoarele cu microunde dispun si de un temporizator care stabileste timpul necesar pentru decongelarea sau incalzirea diferitelor produse. In interiorul lui nu se folosesc vase sau becuri metalice, dar sunt vase special concepute pentru acesta fabricate din ceramica sau sticla. Marele avantaj in folosirea cuptorului cu microunde este faptul ca putem incalzi mancarea si bauturile precum cafeaua in doar cateva minute si nu uitati totusi si de deliciosul popcorn special ambalat pentru cuptoare cu microunde.

Acum tehnologia are grija si de curatenia cuptorului, prin folosirea de emailuri ceramice care se curata foarte usor, precum si designul cu colturi rotunjite la interior pentru o curatire usoara.

Cuptor cu microunde ieftin si de calitate. Vezi detalii.

cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde

Un cuptor cu microunde cu un design deosebit la doar 280 ron! Detalii oferta.

cuptor cu microunde ieftin

Cuptor cu microunde ieftin

Un cuptor cu microunde  mare si  incapator este util in orice bucatarie. Mai multe cuptoare asemanatoare.

cuptor cu microunde samsung

Cuptor cu microunde Samsung

Cuptor cu microunde alb la reducere. Profita acum de ocazie. Vezi oferta.

cuptor cu microunde whirlpool

Cuptor cu microunde Whirlpool

 

 

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate