Covoare tesute manual – cumpara din magazinele online

Una din traditiile populare romanesti este si arta teserii covoarelor. Prin talentul si priceperea artizanilor, covoarele tesute manual pe ghergheful de lemn au devenit din obiecte utilitare adevarate opere de arta si maiestrie.

Confectionate din lana si bumbac aceste covoare au specificul lor in functie de zonele geografice in care au fost create. Lucrate cu dragoste si pasiune, covoarele au forme si modele dintre cele mai neasteptate si originale.

Sunt tesute cu modele florale, geometrice, cu elemente din natura, cu pasari, frunze, ghirlande ornamentale si multe elemente populare specifice satului sau zonei in care au fost create.

Surprind in mod deosebit si culorile frumos asortate si obtinute prin vopsirea fibrelor cu coloranti naturali, obtinuti in special din plante. Tesaturile sunt foarte rezistente, de calitate, incorporand o traditie artistica de o estetica rara. Asortate cu o mobila rustica si cateva elemente decorative populare, vor schimba aspectul camerei, inviorand-o si dandu-i o nota aparte.

covoare tesute manual din lana

Covoare tesute manual din lana

Covoarele tesute pe gherghef pot fi folosite ca atare, ca tapiserie sau chiar in locul unei paturi calduroase si confortabile.

Covoarele si cergile tranditionale le puteti gasi la anumite targuri si expozitii sau le puteti cumpara de la magazinele online care vand obiecte de arta populara.

covoare tesute manual

Covoare tesute manual

Frumusetea creatiilor si culorilor va vor cuceri de la prima privire si merita sa investiti intr-un covor tesut in stil popular original. In aceste magazine puteti alege modelul, marimea si gama de culori care se potrivesc cel mai bine locuintei dumneavoastra, tranformand-o intr-un loc placut si primitor.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate