Costume de baie pentru gravide online – modele ieftine incepand cu 49, 90 Ron

Soarele si apa sunt un dar destinat tuturor chiar si viitoarelor mame care din cauza sarcinii trebuie sa  poarte costume de baie special create astfel incat sa fie lejere urmarind  fiecare trimestru de sarcina.

Realizate din materiale flexibile si usoare, se modeleaza frumos pe formele femeii insarcinate si au un aspect elegant, modern, fiind prezente in diferite modele si culori.

Costumele de baie din doua  bucati numite tankini formate in partea superioara dintr-un maieu lejer si o pereche de slipi sunt o optiune frumoasa si confortabila.

Costumele de baie intregi dintr-o singura bucata, sunt si ele o optiune pentru femeile gravide, indiferent cat de avansata este sarcina.

Puteti alege modele intens colorate, pastel sau inflorate, toate fiind la superlativ. La unele modele sutienul are cupe intarite pentru o mai buna sustinere a sanilor sunt legate dupa gat astfel ca se pot ajusta usor pentru a fi cat mai confortabile.

Cateva ore petrecute la plaja si la baie sunt reconfortante mai ales cand purtati un costum de baie potrivit  femeilor insarcinate. O palarie de soare cu boruri largi va va proteja fata iar crema de plaja cu un factor mare de protectie este indicata viitoarelor mamici.

Alegeti din magazinele online un  costum de baie pentru gravide care sa va avantajeze prin forma si culoare, pentru zilele frumoase in care veti iesi la o piscina sau veti merge la mare.

costume de baie femei insarcinate

Costume de baie femei insarcinate

costume de baie gravide ieftine

Costume de baie gravide ieftine

costume de baie gravide online

Costume de baie gravide online

costume de baie intregi pentru gravide

Costume de baie intregi pentru gravide

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate