Costume de baie de firma 2017 – Armani, Burberry, Guess, Diesel si multe altele

Costumele de baie de firma fac parte din creatiile exclusiviste ale unor firme celebre care concep costume de baie de o calitate exceptionala. Acestea se remarca prin frumusetea croiului, decoratiuni splendide si culori deosebite sau imprimeuri.

Costumele de baie de firma pot fi alcatuite din doua piese sau pot fi intregi. In acest sezon tendintele sunt spre turcoaz, fuchsia sau galben cu degradeuri ale nuantelor.

O nota sofisticata, aparte o au si costumele de baie de firma cu imprimeuri geometrice, pepit, abstracte sau picturale, imbinand culori de o rara frumusete. Multe din aceste costume sunt impodobite cu pietre pretioase sau semipretioase cum ar fi rubine, smaralde sau chiar diamante, creand o impresie sexy, provocatoare si stralucitoare.

Croiurile sunt originale, rod al muncii unei intregi echipe de designeri care urmaresc atent tendintele si linia modei actuale, conferind costumelor de baie distinctie si feminitate.

Ramane la aprecierea dumneavoastra daca veti purta un costum de baie din doua piese sau intreg, ambele modele fiind la fel de apreciate.

In magazinele online veti gasi o mare varietate de costume de baie care sa va scoata in evidenta silueta, comode si atragatoare.

Reinnoiti-va garderoba pentru sezonul de plaja si baie cu un costum cu adevarat deosebit produs de o firma de renume.

costume de baie de firma 2017

Costume de baie de firma 2017

costume de baie catalin botezatu

Costume de baie Catalin Botezatu online

costume de baie burberry armani

Costume de baie Burberry Armani

costume de baie de firma online

Costume de baie de firma online

costume de baie intregi de firma

Costume de baie intregi de firma

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate