Cercei pentru fetite din aur si aur alb de 18K

Cerceii de aur pentru fetite sunt meniti prin frumusetea lor sa lumineze fata accentuandu-i trasaturile. Farmecul acestor bijuterii din aur pentru fetite consta in modelele pline de fantezie, avand incrustate diferite diamante, cristale sau pietre pretioase.

Diamantele, safirele, rubinele, smaraldele au o mare varietate de culori si forme rafinate, potrivite pentru fetite. Cerceii sunt facuti din aur de 14,18 sau 24 de karate, fiind conceputi cu un sistem sigur de inchidere pentru a nu fi pierduti.

Modelele care se adreseaza fetitelor sunt mai mici, cu modele fine si delicate, dand un plus de feminitate acelora care-i poarta. Veti putea alege cercei mai simpli sau mai de lux, dar toti sunt creati cu aceeasi atentie pentru detalii, aratand superb. Ei sunt o investitie de valoare ce consta atat in aurul si pietrele din care sunt facuti dar au si o valoare estetica si sentimentala, mai ales cand sunt daruiti cu ocazia unui eveniment, zi de nastere, de nume, etc.

Este bine sa achizitionati acesti cercei de aur pentru fetite de la magazine de bijuterii unde veti regasi firme cunoscute in domeniul acesta si care va pot garanta calitatea prin certificate de autentificare si acte originale in care sunt trecute detalii despre cercei cum ar fi greutatea, felul pietrei, numarul de karate al aurului precum si o garantie de intrebuintare.

In magazinele online puteti gasi o larga gama de cercei pentru fetite in forme de floricele, inimioare, modele impletite si cu nenumarate feluri de pietre scumpe in diferite culori. Pentru a va putea da seama de cum arata, unele magazine online folosesc  si o  tehnica de vizualizare 3 D care va permite sa rotiti obiectul pe ecran.

cercei fetite aur 18k

Cercei fetite aur 18k

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate