Cercei aur – accesorii eterne

Bijuteriile de aur au fost remarcate si purtate din cele mai vechi timpuri. Chiar si culturile antice au inclus aurul in ceremoniile religioase sau tendinte ale modei. Bijuteriile de aur au ramas populare pana in zilele de azi din diferite motive iar cerceii de aur sunt cel mai frumos mod de a purta acest metal stalucitor. Cerceii de aur se gasesc in stiluri diferite de la bobite rotunde pana la modele mari stil lacrima care atarna. Poti purta cercei din aur cu orice ocazie fie ca mergi la un eveniment special sau doar intr-o zi obisnuita la servici.

Cumparand si purtand cercei de aur vei avea garantia durabilitatii lor pentru ca acest metal pretios nu va rugini niciodata. Este stralucitor si poate fi mai deschis sau mai inchis la culoare in functie de numarul de karate. Tine cont de un lucru foarte important pe care trebuie sa-l ai in vedere inainte sa cumperi o asemenea pereche de cercei. Cerceii de aur, indiferent de forma sau dimensiunea lor trebuie sa aiba inscriptionat pe partea interioara sau pe lateral urmatoarele numere : 375 (asta insemnand ca cercerii au 9 karate), 500 (daca sunt de 12 karate), 585 (pentru cerceii de 14 karate), 750 (18 karate), 916 (22 karate) si 999 (24 karate). Daca nu regasiti nici unul dintre aceste numere inseamna ca cerceii nu sunt de aur.

cercei aur ieftini

Cercei aur ieftini

Nu trebuie neaparat sa mergeti la bijuterie pentru a cumpara cercei de aur pentru ca acum ii puteti cumpara online si de pe internet de pe siteurile dedicate bijuteriilor. Preturile sunt de multe ori mai mici ca in magazine iar modele sunt mult mai frumoase si diversificate. Acesti cercei sunt doar cativa din miile de modele disponibile. Va plac? Descoperiti si alte modele.

cercei de aur

Cercei de aur

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate