Ceasuri de lux – dama si barbatesti

Timpul costa bani, o expresie atat la propriu cat si la figurat. Ceasurile de lux sunt expresia vie a acestei vorbe, care reprezinta  pozitia sociala si bunul gust atunci  cand acest ceas este o alegere a calitatii  si a luxului.. De lux inseamna pasiunea creatiei, calitatea lucrului in sine si a  materialelelor  folosite in realizarea acestora.. De lux inseamna si firma producatoare care este garantia unui ceas unicat, cu mult stil si exactitatea care masoara trecerea timpului.

Bijuterie sau ceas, ceas sau bijuterie, de multe ori aceste doua notiuni se confunda, dand nastere unui lucru inedit  care va va  face deosebiti. Firme cu renume si cu traditie se intrec in a crea ceasul ideal, ceasul nemaipomenit, care sa le intreaca pe toate celelalte. Cu mecanica clasica, electronice sau hibride, cu forme clasice, moderne sau futuriste, cu bratari de piele sau metalice, ceasurile de lux se fac singure remarcate pentru ca sunt o creatie exceptionala si sunt alese de personalitati.

Tehnologia de ultima ora inglobata in ele le confera o multitudine de functii iar materialele din care sunt create dau valoare si distinctie. Casele de moda impreuna cu firme de renume au creat ceasuri pentru personalitatile showbizului, pentru vedete, pentru oamenii cu bani si mult gust pentru frumos.

Iata cateva ceasuri de lux semnate de creatori celebrii, lucrate de firme  celebre si purtate de oameni celebrii : Calvaneo 1583, Doxa, Emporio Armani, Engel Hardt, Karl Breitner, Maurice Lacroix, Lorus, Haas Cie, etc. Puteti alege si ceasurile altor firme cu aceeasi incredere, fiind deosebite si de lux : Citizen, Casio, Atlantic, Cavin Klein, Bulova, Grandeux, Fossil, Orient, Seiko, Revue Thommen, Timex, Pulsar, Guess.

Va dorim o alegere placuta in lumea de lux a ceasurilor de vis.

ceasuri de lux

Ceasuri de lux

ceasuri de lux originale

Ceasuri de lux originale

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate