Ceasuri dama ieftine – modele noi

In goana noastra dupa timp, dupa ore exacte la care trebuie sa fim undeva anume, un ceas este intotdeauna bine venit. Sa nu uitam insa ca un ceas a devenit un accesoriu la moda care completeaza tinuta noastra si  ne caracterizeaza personalitatea.

ceasuri dama frumoase

Ceasuri dama frumoase

Fata de ceasurile barbatesti care au o nota de sobrietate si tehnologie, ceasurile de dama permit o adevarata dezlantuire de fantezie. Plecand de la forme si culori indraznete, creatorii de moda si designerii au reusit sa faca din ceasuri adevarate bijuterii, decorandu-le cu metale scumpe sau pietre pretioase.

ceas dama cu bratara

Ceas dama cu bratara

Cadranele au devenit mari, colorate, asortate cu cureaua pentru a putea fi mai usor asortate la diverse vestimentatii dar se regasesc si in modele foarte mici fiind inglobate in frumoase bratari. Uneori simplitatea da o nota de eleganta, trend preluat si in industria ceasurilor, acestea capatand uneori  un rol mai mult decorativ pentru accesorizarea tinutei.

ceas dama cu curea

Ceas dama cu curea

ceas dama cu curea lata

Ceas dama cu curea lata

Ceasurile de dama ieftine ne dau ocazia sa achizitionam cate unul de cate ori  simtim nevoia de a accesoriza o tinuta sau de cate ori gasim ceva care ne incanta privirea. Faptul ca au devenit tot mai ieftine este dat si de tehnologia electronica pe cristale de quartz, precum si de fabricatia in serie mare pe linii automate de asamblare, asa ca nu va faceti probleme din punctul de vedere al calitatii acestora. Nu ezitati sa va faceti un mic cadou de cate ori vedeti in magazine ceva care va atrage si care va defineste personalitatea. Mai sunt si alte ceasuri asemanatoare.

ceas dama fossil

Ceas dama Fossil

ceasuri dama aurii

Ceasuri dama aurii

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
Ceasuri dama ieftine - modele noi, 2.0 out of 5 based on 1 rating
Linkuri sponsorizate