Ceasuri copii – Disney, Hello Kitty si multe altele

Chiar daca sunt copii au dreptul si ei sa isi exprime personalitatea, sa se bucure de un cadou nemaipomenit cum ar fi un ceas cu personajul lor preferat. Atrasi de povestile cu supereroi si zane, pentru ei se gasesc ceasuri care sa raspunda asteptarilor lor. Aceste ceasuri  fac parte dintr-o colectie superb colorata si imprimata cu eroii indragiti . Pentru domnisoare colectia Barbie, Hello Kitty sau Disney  va ofera ceasuri elegante si pline de culoare.

Analogice sau digitale sunt  toate ceasuri electronice care nu trebuie intoarse, au protectie la lovire si apa si sunt rezistente. Denumiri ca Minnie Mouse, Princess, Spiderman, Tinkerbell, Mickey Mouse, Battman, Hello Kitty, sunt numai cateva din ceasurile  adorate de copii.

Faceti copilului dumneavoastra cadou un ceas si se va simti si el important si se va deprinde mai repede cu citirea orelor. Frumos decorate, special pentru a fi indragite, ceasurile pentru copii sunt o categorie aparte pentru ca sunt asociate cu jucariile .Un ceas pentru copii este cadoul special pe care il puteti face intr-o zi deosebita si aveti garantia gestului care aduce bucurie in sufletul unui copil.

ceasuri copii disney

Ceasuri copii Disney

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate