Ceasuri barbatesti elegante si sport

Ceasurile sunt de mai multe tipuri dupa cum urmeaza : ceasuri cu bratara de metal sau piele, ceasuri cu afisaj electronic sau quarz, binar sau led, ceasuri suflate cu aur sau ceasuri din silicon. Fiecare barbat are un stil anume pe care il adopta si in functie de asta ar trebui sa isi aleaga si ceasul. De exemplu la un barbat care se imbraca tot timpul sport, in trening si adidasi nu se potriveste un ceas auriu cu bratara metalica. Cel  mai potrivit in acest caz este un ceas sport, cu afisaj electronic si curea siliconata.

Orice barbat care se respecta are cu siguranta cel putin un ceas chiar daca nu il foloseste pentru a vedea data si ora ci ca si un accesoriu. Majoritatea ceasurilor sunt create pentru a iesi in evidenta prin model,  forma si culoare iar de cele  mai multe ori ele sunt atat de reusite incat uitam de adevarata intrebuinare a acestora si le consideram un accesoriu.

Pentru iubitorii de ceasuri am cautat cateva modele de mai multe tipuri care pe langa calitatea lor superioara au si un design absolut excentric. Puteti vedea doua modele de la cunoscuta firma Converse. Culorile sunt atent selectate iar forma atrage atentia oricui. La fel de colorate si vesele sunt si ceasurile de la Puma care vin la un pret special fiind la reducere.

ceasuri barbati converse si puma

Ceasuri barbati converse si puma

 

Pentru oamenii puternici de afaceri sunt destinate alte modele, elegante si din metale scumpe. Astfel ceasul Citizen Watches (din titan) si ceasul Vestal de Novo (placat cu aur) sunt alegerile perfecte. Pentru mai multe modele vizitati si site-ul oficial aici.

 

ceasuri barbati de lux

Ceasuri barbati de lux

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Ceasuri barbatesti elegante si sport, 1.0 out of 5 based on 1 rating
Linkuri sponsorizate