Ceasuri automatice Perigaum pentru dama si barbati

Ceasurile Perigaum sunt un produs de exceptie fabricat in Germania. Acestea sunt bazate pe principiul clasic al mecanismelor de ceas cu display analog. Faptul ca sunt automate va scuteste de grija de a-l trage in fiecare zi, incarcandu-se singur cu energie cinetica atunci cand este miscat.

Finetea si modelul mecanismului pot fi admirate datorita spatelui transparent al carcasei iar partea cu cadranul va permite vederea balansierului. Toate aceste detalii care la alte ceasuri raman ascunse intre peretii de metal fascineaza si dau un aspect spectacular.

ceasuri barbatesti perigaum

Ceasuri barbatesti Perigaum

Perigaum produce ceasuri exclusiviste, vestite pentru precizia lor, calitatea materialelor si a bratartilor. Carcasele sunt rotunde sau patrate, confectionate din otel inox, majoritatea modelelor sunt automatice, au geam din cristal mineral foarte rezistent la spargere sau zgariere, afisajul este clasic cu limbi si au bratari frumoase din piele de vitel sau metal inox.

ceasuri dama perigaum

Ceasuri dama Perigaum

Design-ul special, precizia, rezistenta indelungata si bineinteles stilul elegant, fac din ceasurile Perigaum un produs cautat si apreciat in intreaga lume. Sunt produse intr-o mare diversitate de modele atat pentru barbati dar si mai mici si fine pentru femei.

ceasuri perigaum automatic

Ceasuri Perigaum automatic

Noile colectii de ceasuri originale Perigaum va asteapta in magazinele online insotite de imagini multiple si o descriere amanuntita a functiilor si materialelor folosite.

Nu pierdeti prilejul de a avea un accesoriu atat de util si elegant cumparand un ceas marca Perigaum care se potriveste personalitatii dumneavoastra.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate