Ce gene false sa alegi – banda, individuale, par natural

Produse de fabrici specializate in articole cosmetice, genele false din par natural au proprietati identice celor naturale. Aceste gene false sunt utilizabile la machiaje mai sofisticate atat pentru seara dar si pentru zi.

Pentru a se potrivi tuturor doamnelor si domnisoarelor, genele false sunt produse in mai multe nuante de culori, stiluri si dimensiuni pentru un aspect cat mai natural.

Seturile de gene false sunt lipite pe o banda conceputa pentru a acoperi intreaga linie a genelor si confera un aspect modern creand impresia de gene mult mai dese si mai lungi. Sunt purtate la ocazii speciale, de seara alaturi de un machiaj adecvat.

Puteti folosi si gene false individuale sau buchete, pentru a umple spatiile goale ale genelor naturale sau pentru un plus estetic de machiaj al ochilor. Genele false sunt seducatoare, perfecte pentru un look chic atata timp cat nu se exagereaza dimensiunea lor.

La cumpararea genelor false este bine sa va asigurati de faptul ca sunt din par natural pentru pastrarea naturaletii iar dupa ce le folositi de 3-4 ori este recomandat  sa le inlocuiti, pentru ca acestea sa nu produca infectii microbiene ale ochilor.

La aplicarea genelor false trebuie ajustata lungimea benzii cat si firelor de gene pentru a  vi se potrivi perfect. Odata cu demacherea de seara genele false trebuie scoase folosind o solutie speciala.

Machiajul ochilor implica tot mai des genele false pentru ca arata fenomenal si veti atrage atentia prin frumusetea si eleganta dumneavoastra. Magazinele online va ofera modele de gene false care sunt in trend, modele indraznete din care puteti sa le alegeti  pe cele mai seducatoare.

gene false fir cu fir

Gene false fir cu fir

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate