Castiga o Bratara Shamballa

Dragele mele, ne-am gandit la un concurs pentru voi. Acesta are ca premiu o bratara Shamballa foarte draguta. Dupa cum bine stiti aceste accesorii sunt foarte apreciate si purtate de multa lume.

Perioada de desfasurare a concursului este: 31 mai – 19 iunie 2013,  iar tragerea la sorti se va face prin intermediul site-ului random.org pe data de 20 iunie 2013.

Iata si PASII pe care trebuie sa-i urmati pentru a intra in concurs (accesati urmatoarele 2 linkuri rosii si efectuati pasii descrisi mai jos):

  1. Abonati-va aici la newsletter-ul Kossa.info gratuit. Nu uitati sa confirmati inscrierea pe email si sa folositi adresa de email reala deoarece pe aceasta veti fi anuntat daca veti castiga.
  2. Like & share la Pagina oficiala de facebook Kossainfo.

Castigatorul va fi publicat pe site-ul kossa.info in urmatorul articol din categoria Concursuri.

Castigatorul va fi anuntat pe email si va avea la dispozitie 3 zile (pana pe 23 iunie 2013 inclusiv) pentru confirmare. In cazul in care nu va raspunde la email se va efectua o noua tragere la sorti.

Bratara Shamballa rosie

Participantii la concurs trebuie sa locuiasca in Romania, pentru ca nu vom trimite premiul celor care stau in afara tarii.

Va uram mult succes!

PS:

  • Am aprecia daca ati trimite acest articol mai departe si prietenilor vostri pe facebook, google plus sau twitter. In viitor vom mai organiza si alte concursuri cu premii interesante.
  • Retineti ca cei inscrisi la newsletter si care raman abonati de-a lungul timpului vor participa si la concursurile urmatoare automat nemaifiind necesara o noua inscriere la newsletter.

Va multumim.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate