Cartea Secretul

Punerea in practica a invataturilor noi care sunt cuprinse in cartea Secretul fac posibila implinirea oricaror dorinte. Legile care fac ca universal sa existe sunt legile atractiei, ale cauzei si efectului. Intelegerea mai profunda a faptului ca gandul este cel ce precede orice actiune fizica si ca gandirea pozitiva este partea creatorare a lucrurilor, ne fac sa putem implini lucruri mari, lucruri la care inainte nici nu speram.

Secretul se gaseste in filosofia acestei minunate carti si ne este impartasit cu lux de amanunte si exemple. Ne este impartasita esenta puterii cu care suntem inzestrati si pe care trebuie doar sa stim sa o folosim pentru a fi fericiti, pentru a trai in armonie si pentru a canalize energiile in sensul implinirii unei vieti.

Daca gandim pozitiv vom atrage de partea noastra  lucrurile pozitive dar acelasi lucru se intampla si cand gandim negativ si ne inconjuram de lucruri rele, nedorite. Focalizarea atentiei si gandirii asupra unui lucru pe care il dorim, face ca acesta sa se inplineasca in viata noastra si deci primul lucru este gandul care rezoneaza cu lucrurile pe care le dorim.

Ia-ti cartea Secretul acum.

cartea secretul

Cartea Secretul

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate