Camera foto Sony Cybershot

Bucuria unei poze bune, ba chiar foarte bune la 14 Mp incape acum  in poseta sau in buzunarul de la camasa. Aparatul foto digital “Sony CyberShot”  ar fi o alegere super la bani putini, unde mai pui ca are un aspect placut, compact, disponibil in mai multe culori printre care si negru cu argintiu, albastru, roz, rosu.  Este un aparat practic pe care poti sa il porti mereu la tine in buzunar pentru a surprinde micile bucurii ale vietii.

Seara sau pe timp innorat nu trebuie reglaje speciale, aparatul declansand automat blitul. Marirea optica este de x5 ceea ce este un lucru foarte bun si nu influenteaza calitatea pozei ca in cazul zoomului digital. Memoria este pe micro SD si se poate descarca usor pe un PC sau laptop  prin cablul de date sau schimband cardul la unitatea PC. Il recomand pentru ca este un aparat foarte bun raport calitate pret. Mai jos veti vedea cateva aparate foto Sony Cybershot la preturi promotionale pe care le puteti cumpara din magazinele specializate.

Un aparat frumos de culoare rosie, mic dar compact il puteti achizitiona acum de aici la doar 479 Ron.

camera sony

Camera Sony

Incepand cu doar 249 Ron puteti achizitiona un aparat asemanator. Vezi toate aparatele foto Sony.

aparat foto sony

Aparat foto Sony

Un aparat argintiu, elegant si foarte practic cu multe optiuni incluse nu costa mai mult de 345 Ron. Vezi mai multe detalii.

aparat sony

Aparat Sony

Un aparat albastru, roz sau orice alta culoare atragatoare cu siguranta iti capteaza atentia. Vezi si alte culori disponibile.

camera foto sony cybershot

Camera foto Sony Cybershot

Un aparat putin mai sofisticat de la Sony care cu siguranta isi merita banii. Merita sa-l achizitionezi chiar acum pentru ca este la promotie. Vezi oferta.

sony cybershot

Sony Cybershot

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate