Bratari Shamballa originale la reducere

Bratarile Shamballa sunt accesoriul pe care merita sa-l cumparati si  sa-l purtati pentru a intra in  trendul modei din aceasta vara. Din pietre aranjate marunt, stralucitoare, colorate, insirate pe o impletitura frumoasa de snur subtire, cu posibilitatea de a le strange pe mana, atat cat este necesar, aceste bratari sunt expresia mitului din tinutul Shamballa.

Tinutul Shamballa este considerat  un tinut al armoniei si al fericirii eterne, un fel de rai cu conotatii budiste. Bratarile Shamballa  sunt realizate din pietre Swarovscki sau din cristale in culori stralucitoare, vii, ce stralucesc feeric in razele soarelui si se spune ca aduc noroc, fericire si doar privindu-le ne creaza o stare sufleteasca de bine.

La inceput le-au purtat  doar personalitatile  care le cunosteau semnificatia si puterea lor, apoi lumea a aflat de frumusetea si darul lor si  a inceput sa le poarte tot mai des. Astazi este un accesoriu la moda, creat cu multa originalitate si stil si poate  fi considerat o podoaba remarcabila ce aduce cu ea un simbol al linistii si fericirii dintr-un tinut de vis.

Bratarile sunt realizate din  pietre de diferite culori cum ar fi rosu, albastru, alb sau chiar  multicolore, care le confera un efect deosebit, de stralucire si lumina. Purtandu-le veti avea  un plus de eleganta  si bun gust.

bratari shamballa originale

Bratari Shamballa originale

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate