Bratari barbati ieftine

Bratarile barbatesti isi au originea in negura vremurilor cand acestea erau un semn al puterii, un semn de distinctie sau un simbol religios si  au ajuns pana in ziua de astazi ca o continuitate a unei simbolistici din diverse colturi ale lumii. Le poarta cei care vor sa exprime un stil individual, un semn distinctiv sau ca o bijuterie.

Bratarile barbatesti pot fi grupate dupa materialele folosite cum ar fi argintul, aurul, argint incastrat cu pietre pretioase sau semipretioase, otel inoxidabil sau materiale exotice cum ar fi tungsteu-wolfram, zirconiu sau cu chihlimbar. Diversitatea modelelor vine din diversitatea culturilor, din talentul creatorilor si designerilor.

Bratarile barbatesti sunt mai late, mai masive exprimand putere si forta. Majoritatea le poarta pentru a-si afisa personalitatea, credinta intr-un simbol sau bunastarea materiala. Artizani sau firme de renume care se ocupa cu producerea bijuteriilor se intrec in a oferi pe piata tot timpul ceva nou, ceva senzational, ceva care sa  dea un aer distinct celui care o poarta. Daca doriti ceva cu adevarat deosebit si elegant, amintiti-va de firmele Louis Vuitton, Gucci, Hugo Boss, Versace, Dolce Gabbana, Armani, Cartier, Chanel, care produc bratari barbatesti de exceptie din materiale scumpe, expresive, cu mult bun gust artistic.

Aveti posibilitatea de a va intoarce si la origini  purtand bratari impletite din piele mai ales in stilul celtic sau pe cele infatisand animale legendare cu dragoni, vulturi sau lei. Alegerea trebuie sa vina din suflet, din personalitatea celui care o poarta, dar acum  aveti de unde alege.

bratari barbati otel inoxidabil

Bratari barbati oxel inoxidabil

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate