Boxe PC ieftine

Un accesoriu necesar langa un PC sau un laptop sunt si boxele. Acestea ne ajuta sa avem un sunet placut si puternic ce insoteste  fisierele multimedia. Un sunet de calitate sporeste mult calitatea vizionarii unui program sau film.

boxe calculator

Boxe calculator

Fabricate din plastic sau lemn, acestea sunt boxe active, adica au incorporat si un amplificator mai mult sau mai putin sofisticat. Cele mai multe boxe au reglaj de volum, ton, balans al canalelor, hiper bass si unele de obicei cele Philips au incorporat si stereo spatial. Mai multe boxe de acest gen.

boxe pc

Boxe PC

In mare parte aceste boxe au un singur difuzor dar nu lipsesc de pe piata si cele care sunt construite cu difuzoare pe doua cai sau sisteme care au doi sateliti si o boxa special conceputa pentru bas, pentru un sunet profund, cat mai apropiat de realitate. Detalii oferta.

boxe pc genius

Boxe PC Genius

Nu sunt de neglijat nici sistemele audio surround care ofera  intr-adevar un sunet care parca ne inconjoara, sisteme la care se foloseste o boxa de bas, una frontala, doi sateliti in fata si doi in spate. Acest sistem audio este ceva mai scump dar ofera rezultate spectaculoase, mai ales la vizionarea filmelor. Mai sunt si alte boxe asemanatoare care s-ar putea sa-ti placa.

boxe pc ieftine

Boxe PC ieftine

Pentru cei care isi doresc boxe wireless, le puteti gasi online in acest magazin.

boxe pc wireless

Boxe PC Wireless

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate