Aspirator cu aburi – util pentru orice incapere

Aspiratorul cu aburi este solutia moderna de a igieniza suprafete mai delicate si greu de curatat precum covoare, saltele, canapele, etc. Prin folosirea acestui tip de aspirator locuinta devine mai curata, fara virusi si acarieni datorita puterii aburului fierbinte si puterii de aspirare.

Spala si igienizeaza, fara a folosi substante chimice sau detergent, curatand in profunzime suprafetele. Aceasta noua generatie de aspiratoare combina un boiler electric care genereaza aburi sub presiune cu functiile unui aspirator clasic, facand acum posibila o curatenie mai avansata, igienizand in acelasi timp suprafetele. Functia de curatare cu aburi este controlata electronic perfecta pentru tratarea pardoselilor delicate, are o putere de aspirare de 1200 W si un set de perii speciale pentru curatirea diferitelor tipuri de suprafete.

aspirator cu aburi

Aspirator cu aburi

Acolo unde un aspirator obisnuit nu este de ajuns, cel cu aburi lasa in urma suprafete curate si dezinfectate. Multe firme de renume care fabrica aspiratoare au preluat acest model in fabricatie datorita calitatilor sale deosebite net superioare celor clasice.

aspirator cu jet aburi

Aspirator cu jet aburi

In acest an gama de aspiratoare cu abur este caracterizata de un design modern, mai atragator si mai usor de utilizat. Acest tip de aspirator cu aburi este potrivit si pentru mediile comerciale, cele profesionale, fiind dotate cu un set de accesorii suplimentare. Magazinele online va pun la dispozitie o gama larga de aspiratoare cu aburi in care merita sa investiti pentru o curatenie desavarsita in locuinta dumneavoastra.

aspiratoare cu aburi pentru covoare

Aspiratoare cu aburi pentru covoare

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate