Aparat foto DSLR Nikon D700

Nikon si-a extins gama de operare cu tehnologii si performante inalte. Aparatul Nikon D 700 are un corp compact, forme rotunjite si un design modern. Gama larga de expuneri de la 200 pana la 6400 este asigurata de un cursor CMOS foarte sensibil de 12,1 megapixeli. Grija pentru detaliile tehnice este asigurata  de dotarea cu sistem de autocuratare a prafului.

Imaginea este procesata de motorul EXPEED care la o viteza de 5 imagini pe secunda asigura imagini cu detalii exceptionale si tonuri naturale. Pentru functionare aparatul foloseste acumulatori de tip MB-D10 sau EN-EL 4a de foarte buna calitate. Focalizarea se face printr-un sistem inteligent si performant in 51 de puncte asigurand o calitate deosebita a fotogramei, chiar si in conditii de iluminare slaba.

Procesorul de imagine faciliteaza ajustarea imaginii in aparatul foto, fapt care ne scuteste de eventuale post procesari. Ecranul are 3 inch si este de inalta definitie iar aparatul are si o iesire HDMI. Corpul aparatului este robust si rezistent, din aliaj de magneziu si este rezistent la apa. Despre Nikon D 700 DSLR numai cuvinte de lauda fiind un aparat pentru profesionisti cu calitati deosebite. Aparatul are 3 ani garantie si il puteti gasi in magazinele online cu sau fara obiectiv. Vezi detalii pret.

aparat foto dslr nikon d700

Aparat foto DSLR Nikon D700

Aparatul DSLR Nikon D700 este disponibil si cu obiectiv inclus la un pret avantajos. Vezi oferta.

aparat foto dslr nikon d700 plus obiectiv

Aparat foto DSLR Nikon D700 plus obiectiv

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate