Aparat foto Canon EOS 60D – prinde cele mai bune oferte

Sunt oameni atat de pasionati de arta fotografiei incat isi doresc perfectiunea si la formate mari de dimensiunea unui  poster in care sa se vada orice detaliu atunci cand este vazuta pe ecrane foarte mari sau imprimata. Minunile tehnologiei actuale au ajuns si in mana fotografilor foarte exigenti  care acum au la indemana un aparat super performant Canon  EOS 60D cu un senzor CMOS de 18 megapixeli producand imagini cu un zgomot insesizabil chiar si la lumina scazuta.  Chiar si in lipsa unor cunostinte fotografice mai avansate functiile automate de creatie va ajuta sa obtineti adevarate opere de arta.

Imaginea pe care vreti sa o incadrati apare pe un monitor LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm si unghi variabil, care va ajuta sa examinati imaginile schimband pozitia ecranului fata de aparat. Pentru a prinde imaginea in cea mai favorabila ipostaza functia de vizualizare in timp real va va fi de mare ajutor. O fotografie super performanta si o filmare Full HD la 1080 pixeli cu functii de filmare rapida de 50-60 cadre pe secunda la 720 pixeli pentru a inregistra imagini in miscare rapida, aparatul mai  are o conexiune HDMI pentru a putea sa va bucurati de o imagine de calitate pe un televizor HD TV.

Cand luminozitatea este scazuta si nu doriti sa folositi  blitul aparatul EOS 60D poate fotografia si cu un ISO de pana la 12 800 cu un zgomot  de fond mic. Sistemul automat de masurare al iluminarii si focalizarii va usureaza si optimizeaza procesul de fotografiere cat se poate de mult. Ecranul de control rapid are un buton special care va asigura un acces rapid la functiile aparatului facandu-l usor de manevrat. Pentru fotografii care vor sa faca arta, acest tip de Canon EOS 60D este o alegere perfecta pentru ca foloseste componente  de calitate si electronica  avansata.

canon eos 60d pret

Canon EOS 60D pret

canon eos 60d body

Canon EOS 60D body

canon eos60d full frame

Canon EOS 60D Full Frame

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate