Aparat de ras electric Philips

Fata de primele aparate de barbierit electrice, cele din ziua de azi si mai ales cele  dezvoltate de firma Philips sunt capabile sa redea un barbierit perfect. Aparatele din prezent sunt capabile sa urmareasca fidel forma fetei datorita sistemului Reflex Action iar sistemul de taiere este protejat pentru a preintampina taieri accidentale. Mai multe aparate de ras Philips.

aparat ras electric

Aparat ras electric

Aceste facilitatati ofera un barbierit rapid si eficient fara orice fel de spuma sau gel. Acest aparat are trei capete de schimb si functioneaza cu acumulatori astfel incat il puteti lua oriunde in calatoriile d-voastra. Dupa incarcare, aparatul functioneaza autonom (fara fir) timp de 30 de minute.

aparat de ras electric

Aparat de ras electric

Pentru intretinere este dotat cu periuta, are un capac de protectie iar forma sa este ergonomica fiind usor de tinut in mana si de folosit. De retinut este, ca poate lucra la tensiuni de la 100 v la 240 v. Un astfel de aparat il inlocuieste cu success pe cel manual clasic cu lama, nu necesita folosirea unei spume de ras si are un aspect placut.

S-ar putea sa va placa si alte modele din aceasta gama.

aparat ras philips

Aparat ras Philips

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate