5 Carti SF online care merita citite

Cu o reducere de 25% va prezentam cateva carti care merita sa le cumparati pentru a face parte din biblioteca dumneavoastra. Aceste carti SF au menirea de a ne purta in universurile imaginatiei si actiunii pe care nu o putem intalni decat citind.

Cartea Hobbitul:

Trilogia  Stapanul Inelelor este precedata de cartea Hobbitul si ne prezinta extraordinarele aventuri ale unui grup de hobbiti in cautarea comorilor pazite de un dragon.

cartea hobbitul

Cartea Hobbitul

Romanele Jurnalele Vampirilor prezinta o poveste frumoasa cu vampiri in care o frumoasa fata reuseste sa formeze un triunghi amoros impreuna cu doi fratu pe care ii vrajbeste.

jurnalele vampirilor

Jurnalele vampirilor

Cartea Uneori sub clar de luna prezinta  povestea de dragoste dintre Shelby  si Austin, un tanar care cu greu ii dezvaluie fetei adevaratul motiv sumbru pentru care el incearca sa tina dragostea lor la distanta, el fiind varcolac.

cartea uneori sub clar de luna

Cartea Uneori sub clar de luna

Cartea Dansul dragonilor

Un roman fantastic de buna calitate, captivant, cu mult suspans, despre razboaie si tratate de pace cu regina, pe care multi o cauta pentru a se razbuna, cu tradatori si imprevizibila soarta care hotareste viata sau moartea.

dansul dragonilor carte online

Dansul dragonilor carte online

Cartea Orasul oaselor

In aceasta carte descoperim o fata de 15 ani care are darul de a vedea ceea ce nu vad alti oameni si anume fortele malefice care bantuie acel oras. O carte cu mult suspans si aventura cu oameni cu puteri deosebite care incearca sa-si pazeasca semenii de demoni.

cartea orasul oaselor

Cartea Orasul oaselor

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate