20% reducere la saltele ortopedice fara arcuri in magazinele online

Pentru un somn odihnitor si reconfortant saltele ortopedice sunt alegerea cea mai buna mai ales pentru cei care sufera de boli ale coloanei vertebrale. Saltelele ortopedice fara arcuri sunt  construite din spuma poliuretanica cu densitatea  de 50 care le permite sa se muleze perfect pe suprafata corpului sub efectul greutatii. Este cat se poate de importanta pozitia corpului in orele de relaxare pentru a nu tine anumite grupe de muschi incordati si pentru alinierea corecta a coloanei vertebrale.

Materialul innovator care le  confera aceste calitati  deosebite  saltelelor ortopedice fara arcuri  a fost dezvoltat de Nasa si a fost folosit in navetele spatiale pentru a proteja corpul astronautilor prin absortia a  97% a socurilor in momentele lansarii, disipand uniform presiunea.

saltele ortopedice fara arcuri

Saltele ortopedice fara arcuri

Saltelele  ortopedice fara arcuri sunt  compuse  din doua straturi diferite de spuma poliuretanica, primul cel cu memorie avand o grosime de 5 cm, al doilea strat de baza are densitatea 30, grosimea totala a saltelei fiind de 23 cm. Odata ce sunt inlaturate punctele de presiune  pe care corpul se sprijina de saltea este stimulata  si circulatia sanguina, disparand si durerile din zona cervicala si lombara.

Aceaste  saltele se folosesc  doar pe portiunea cu spuma cu memorie si este recomandat sa le rotiti din cand in cand. Saltelele ortopedice  au in compozitie materiale  sintetice, deci nu permit arcarienilor sa traiasca in acest mediu, evitand astfel alergiile.

saltele fara arcuri ieftine

Saltele fara arcuri ieftine

O salteaua ortopedica fara arcuri este o investitie durabila, ideala pentru sanatatea dumneavoastra ce va  va asigura un somn odihnitor si reconfortant. O gama larga de astfel de saltele puteti  gasi in magazinele online provenite de la firme de renume  din care puteti alege  diferite dimensiuni in functie de preferintele dumneavoastra.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate